logo_minfin_

 

FJALA E MINISTRIT TE FINANCAVE MBI KONKLUZIONET PERMBYLLESE ME MISIONIN E FMN
FJALA E MINISTRIT TE FINANCAVE MBI KONKLUZIONET PERMBYLLESE ME MISIONIN E FMN
Ministria e Finances zhvillon takime intensive me misionin e FMN-se
Zv/ministri i Financave, Z. Ervin Mete mbledh Keshillin Tatimor
Zv/ministri i Financave, Z. Ervin Mete mbledh Keshillin Tatimor
Nen drejtimin e zv/ministrit te Financave, Z. Ervin Mete, u zhvillua mbledhja e Keshillit Tatimor
Deklarate per shtyp e Ministrit te Financave, Z.Shkelqim Cani ne lidhje me raportin e auditimit te "Deloitte"
Deklarate per shtyp e Ministrit te Financave, Z.Shkelqim Cani ne lidhje me raportin e auditimit te "Deloitte"
Raporti i Deloitte
Fjala ne seancen per miratimin e Buxhetit Faktik 2012
Fjala ne seancen per miratimin e Buxhetit Faktik 2012
Diskutimi e miratimi i buxhetit faktik 2012
Fjalimi per shkurtimin e shpenzimeve te transportit per funksionaret
Fjalimi per shkurtimin e shpenzimeve te transportit per funksionaret
Kursimet nga qeveria do te jene edhe me te larta me masat e marra apo qe priten te vijne se shpejti, se bashku me paketen e re fiskale
Nenshkruhet Marreveshja e Grantit me BERZH, per Projektin e Rrugeve Rajonale dhe Lokale
Nenshkruhet Marreveshja e Grantit me BERZH, per Projektin e Rrugeve Rajonale dhe Lokale
Shuma prek vleren 34,068,750 EUR, fond ky qe do te perdoret teresisht per financimin e punimeve civile per rehabilitim te rrugeve rajonale dhe lokale.
Konferenca për shtyp e Ministrit te Financave Z. Shkëlqim Cani në lidhje me shërbimin e “Deloitte”
Konferenca për shtyp e Ministrit te Financave Z. Shkëlqim Cani në lidhje me shërbimin e “Deloitte”
Qeveria dhe Ministria e Financave, si perfaqesuese e saj ne kete marreveshje, jane te hapura ndaj publikut dhe teresisht te angazhuara ne nje proces thellesisht transparent dhe ligjor,

 

Ju njoftojme se kjo faqe do te sherbeje si arkive. Ju lutemi vizitoni faqen e re te Ministrise se Financave: financa.gov.al.

 

 
 

Ankandet e emetimit te letrave me vlere te qeverise

Njoftim per Ankandin e rradhes te Titujve Qeveritare

Bono Thesari dt 07.01 .2013

Obligacione dt 16.01 .2014

Informacion mbi rezultatet e Ankandit
Kalendari Vjetor i Ankandeve te Titujve Qeveritar per vitin 2014
Kalendari Tremujor i Emetimeve

Publikime Per Shitje

Foto Galeri

Shtypi nderkombetar

Parregullsite dhe akte te tjera korruptive mund ti raportoni tek Zyrtari Kombetar Autorizues ne

irregularity_ipa@minfin.gov.al

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA © 2010 MINISTRIA E FINANCAVE
Kjo faqe hostohet nga Agjensia Kombetare e Shoqerise se Informacionit logo_akshi_transparent www.akshi.gov.al